Miért a Panasonic hegesztőrobot rendszereit válasszuk?

Miért a Panasonic hegesztőrobot rendszereit válasszuk?

A Panasonic hegesztőrobotok által nyújtott főbb előnyök

Főbb előnyök:

- A rendszer minden fontos része, mint például a robotmanipulátor, a hegesztő áramforrás, a pozicionáló berendezések vezérlései, és a szervos huzaltoló berendezés vezérlései mind a robot vezérlőbe vannak integrálva, ami azt jelenti, hogy egyetlen processzor vezérel mindent (Egy CPU - nincs interfész!). Ezt ahhoz lehetne hasonlítani, mint az emberi agy működése, egy nagyon egyszerű példán keresztül:

- Ha vezetés közben hirtelen fékezni kell, és azt Ön teszi meg, vagy megkéri az Ön mellet ülőt, mely esetben gyorsabb a reakció idő?

További előnyök:
- Panasonic TAWERS hegesztőrobot esetén, nincs szükség külön hegesztő áramforrásra. Minden hegesztési és vezérlési paraméter beállítása a Windows alapú tanító boksz használatával történik, tehát nem kell megtanulni a különböző hegesztő áramforrások kezelőszerveit.
- Nem csupán robotmanipulátort gyártunk, és építjük össze rendszerünket különböző gyártmányú alkatrészekből, nálunk a rendszer összes fontos komponense Panasonic fejlesztés és gyártmány: robotmanipulátor, robotvezérlő egység, hegesztő áramforrás, szervos huzaltoló mechanika, pozícionáló berendezés, munkakábel, kopó alkatrészek....stb
- Mindent egy kézből, azaz kérdések esetén elegendő egyetlen telefonszámot ismernie, nem fogunk harmadik félre mutogatni.
- Az adatátviteli sebesség 4,5Mb/s az 512 Kb/s helyett, vagy még gyorsabb a konvencionális robotokkal szemben.
- A rendszer nagyban megnövelt BUSZ sebessége, körülbelül 140-250% -kal gyorsabbá teszi a rendszert a hagyományos robotvezérlők kommunikációjával szemben
- Valós idejű szinkronizálás a hegesztő áramforrás és a robotvezérlő között (Integrált rendszer).
- A hegesztési paraméterek (Hegesztő áram, ívfeszültség, hegesztési sebesség) valós idejű módosítás, finomhangolása előre meghatározható léptékek szerint
- A hegesztő ív közel valós idejű ellenőrzése.
- Kifejezetten hegesztésre tervezve
- Hegesztési navigációs szoftver (könnyű paraméterezés)
- Egyetlen áramforrás MIG, MAG és AVI hegesztéshez

Többre kíváncsi? Forduljon hozzánk bizalommal!

Teszthegesztések akár 1 nap alatt!

 

Cégünk, a SYN-TIG Hegesztéstechnika Kft, a Panasonic Industry Europe GmbH (PIE), magyarországi meghatalmazott hegesztés technikai partnere, kifejezetten Panasonic ipari hegesztőrobotok értékesítésével, telepítésével, üzembe helyezésével, karbantartásával és esetleges szervizelésével foglalkozik.


SYN-TIG Kft.
H-6000 Kecskemét,
Csillag utca 1-3.
Központi telefon: +36-76/777-355 Értékesítés/szerviz: +36-30/859-5991 Szaktanácsadás: +36-30/958-9566
TELEPHELY/SZÁLLÍTÁSI CÍM

H-6000 Kecskemét,
Csillag utca 1-3.

Céges adatok
Adószám: 25522648-2-03
Cg: 03-09-129528

Copyright © 2024. SYN-TIG Hegesztéstechnika Kft. - Minden jog fenntartva! | Adatvédelmi tájékoztató