Bemutatkozás 

Üdvözöljük honlapunkon, köszönjük, hogy megtisztel látogatásával!

Cégünk, a SYN-TIG Hegesztéstechnika Kft, a Panasonic Industry Europe GmbH (PIE), magyarországi meghatalmazott hegesztés technikai partnere.

Profilunk kifejezetten Panasonic ipari hegesztőrobotok és robotrendszerek

 Tervezés  
Gyártás  
Értékesítés 
 Telepítés 
 Üzembe helyezés 
 Karbantartás
 Oktatás 
 Szerviz 

Partnereink igényei alapján vállaljuk standard, illetve egyedi cellák tervezését, kivitelezését. 

Panasonic hegesztőrobot rendszerépítés

A Panasonic csoport tagjaként (a világ legnagyobb elektronikai óriása a világon) a PWS (Panasonic Welding Systems) a technológia fejlődésének legújabb előnyeit, vívmányait használja fel termékei fejlesztése során.  Mivel piacvezető az ívhegesztő robotok területén, a PWS az alábbiakat garantálja:

→ Integrált robotrendszereink révén modern hegesztés technológia és hegesztő robotok

→ Az összes komponens extrém magas megbízhatósága

→ Tökéletes kommunikáció az összes összetevő között (Robot, vezérlés, áramforrás, pozícionáló eszközök stb.), tekintve hogy ezek mind a PWS által lettek fejlesztve, megalkotva és tesztelve.

 "Nem csupán robot manipulátort, egyedülálló INTEGRÁLT HEGESZTŐROBOT rendszereinken keresztül fejlett hegesztés technológiát nyújtunk!"

(A Panasonic TAWERS technológiáról itt olvashat többet!)

A Panasonic cég közel 60 éve fejleszt hegesztés technikai termékeket és manapság világszerte jelen van MIG/MAG/TIG és robothegesztés területén. Robottechnológia területén szerzett tapasztalataik több mint 35 évre nyúlnak vissza. Robothegesztés területén cégünk, kizárólag Panasonic által fejlesztett és gyártott hardvereket használ. A Panasonic az egyetlen robotgyártó cég, aki kifejezetten a hegesztőrobot rendszerekre fókuszál, valamint az egyetlen olyan vállalat az egész világon, aki az összes szükséges alkatrészt a saját gyárában gyártja: robot manipulátor, robotvezérlő, integrált hegesztő áramforrás, pozícionálók, hegesztő pisztoly, offline programozó és szimulációs szoftver .stb.

Célunk, hogy támogassuk az egész iparágat az „all in one” technológia felhasználásával a hegesztési robotizálás terültén.

Kulcsrakész megoldásokat kínálunk az ívhegesztés területén /hegesztő robotok, hegesztő áramforrások, forgató eszközök, hegesztő munkakábelek .stb./, külső perifériák  nélkül, lefedve az ipari applikációk széles alkalmazási területét.

Robotrendszereink, vagy az új generációs TM / TL-WG3 sorozatú (TAWERS rendszer integrált hegesztő áramforrással), vagy a TM / TL-G3 (Panasonic TM / TL manipulátor és külső Panasonic digitális hegesztő áramforrás) sorozatú robotjainkkal vannak felszerelve.

Legyen szó akár általános, vagy autóipari vállalatról, mi mindig a lehető legjobb megoldásokat kínáljuk egy adott termék gyártására, együttműködve ügyfeleinkkel.

 

 


Cégünk, a SYN-TIG Hegesztéstechnika Kft, a Panasonic Industry Europe GmbH (PIE), magyarországi meghatalmazott hegesztés technikai partnere, kifejezetten Panasonic ipari hegesztőrobotok értékesítésével, telepítésével, üzembe helyezésével, karbantartásával és esetleges szervizelésével foglalkozik.


SYN-TIG Kft.
H-6000 Kecskemét,
Csillag utca 1-3.
Központi telefon: +36 76 777-355 Értékesítés/szerviz: +36 30 859 5991 Szaktanácsadás: +36 30 958 9566
TELEPHELY/SZÁLLÍTÁSI CÍM

H-6000 Kecskemét,
Csillag utca 1-3.

Céges adatok
Adószám: 25522648-2-03
Cg: 03-09-129528

Copyright © 2020. SYN-TIG Hegesztéstechnika Kft. - Minden jog fenntartva! | Adatvédelmi tájékoztató