Bemutatkozás 

Köszöntjük honlapunkon, köszönjük látogatását!

 "Nem csupán robot manipulátort, egyedülálló INTEGRÁLT HEGESZTŐROBOT rendszereinken keresztül fejlett hegesztés technológiát nyújtunk!"

Syn-Tig Hegesztéstechnika Kft

Előszó

A Panasonic hegesztőrobotok a Panasonic által gyártott és tervezett ipari alkalmazásokhoz szánt robotok, amelyek különböző hegesztési folyamatokhoz használhatók. Ezek a robotok a hegesztési feladatok automatizálására szolgálnak, növelve ezzel a termelékenységet és a hegesztési minőséget.

Néhány jellemző a Panasonic hegesztőrobotokra:

Pontosság és Minőség: A Panasonic hegesztőrobotok nagy pontosságot és minőséget nyújtanak a hegesztési feladatok során.

Rendszerintegráció: Ezek a robotok könnyen integrálhatók a gyártósor más részeivel, lehetővé téve a szorosabb együttműködést más gyártási folyamatokkal.

Kifinomult Technológia: A Panasonic hegesztőrobotok kifinomult technológiával rendelkeznek, például érzékelőkkel és szoftverekkel, amelyek optimalizálják a hegesztési folyamatokat.

Felhasználóbarát Programozás: Felhasználóbarát interfészek és a programozási lehetőségek, lehetővé téve az operátorok számára a könnyű beállítást és programozást.

Biztonság: A Panasonic robotok magas szintű biztonsági funkciókkal rendelkeznek, hogy minimalizálják a balesetek kockázatát.

Cégünk, a SYN-TIG Hegesztéstechnika Kft, a Panasonic Connect Europe GmbH (PCOEU), magyarországi meghatalmazott hegesztés technikai partnere.

Profilunk kifejezetten Panasonic ipari hegesztőrobotok és robotrendszerek:

 Tervezés  
Gyártás  
Értékesítés 
 Telepítés 
 Üzembe helyezés 
 Karbantartás
 Oktatás 
 Szerviz 

Partnereink igényei alapján vállaljuk standard, illetve egyedi hegesztőrobot rendszerek tervezését, kivitelezését. 

Panasonic hegesztőrobot rendszerépítés

Hegesztőrobot bemutató terem

A Panasonic csoport tagjaként (a világ legnagyobb elektronikai óriása a világon) a Panasonic Connect Europe GmbH (PCOEU) a technológia fejlődésének legújabb előnyeit, vívmányait használja fel termékei fejlesztése során. Mivel piacvezető az ívhegesztő robotok területén, a PCOEU az alábbiakat garantálja:

→ Integrált robotrendszereink révén modern hegesztés technológia és hegesztő robotok

→ Az összes komponens extrém magas megbízhatósága

→ Tökéletes kommunikáció az összes összetevő között (Robot, vezérlés, áramforrás, pozícionáló eszközök stb.), tekintve hogy ezek mind a PCOEU által lettek fejlesztve, megalkotva és tesztelve. 

(A Panasonic TAWERS technológiáról itt olvashat többet!)

A Panasonic cég közel 60 éve fejleszt hegesztés technikai termékeket és manapság világszerte jelen van MIG/MAG/TIG és robothegesztés területén. Robottechnológia területén szerzett tapasztalataik több mint 35 évre nyúlnak vissza. Robothegesztés területén cégünk, kizárólag Panasonic által fejlesztett és gyártott hardvereket használ. A Panasonic az egyetlen robotgyártó cég, aki kifejezetten a hegesztőrobot rendszerekre fókuszál, valamint az egyetlen olyan vállalat az egész világon, aki az összes szükséges alkatrészt a saját gyárában gyártja: robot manipulátor, robotvezérlő, integrált hegesztő áramforrás, pozícionálók, hegesztő pisztoly, offline programozó és szimulációs szoftver... stb.

Célunk, hogy támogassuk az egész iparágat az „all in one” technológia felhasználásával a hegesztési robotizálás terültén.

Kulcsrakész megoldásokat kínálunk az ívhegesztés területén /hegesztő robotok, hegesztő áramforrások, forgató eszközök, hegesztő munkakábelek .stb./, külső perifériák  nélkül, lefedve az ipari applikációk széles alkalmazási területét.

Robotrendszereink, vagy az új generációs TM / TL-WG3 sorozatú (TAWERS rendszer integrált hegesztő áramforrással), vagy a TM / TL-G3 (Panasonic TM / TL manipulátor és külső Panasonic digitális hegesztő áramforrás) sorozatú robotjainkkal vannak felszerelve.

Legyen szó akár általános, vagy autóipari vállalatról, mi mindig a lehető legjobb megoldásokat kínáljuk egy adott termék gyártására, együttműködve ügyfeleinkkel.

 

 


Cégünk, a SYN-TIG Hegesztéstechnika Kft, a Panasonic Industry Europe GmbH (PIE), magyarországi meghatalmazott hegesztés technikai partnere, kifejezetten Panasonic ipari hegesztőrobotok értékesítésével, telepítésével, üzembe helyezésével, karbantartásával és esetleges szervizelésével foglalkozik.


SYN-TIG Kft.
H-6000 Kecskemét,
Csillag utca 1-3.
Központi telefon: +36-76/777-355 Értékesítés/szerviz: +36-30/859-5991 Szaktanácsadás: +36-30/958-9566
TELEPHELY/SZÁLLÍTÁSI CÍM

H-6000 Kecskemét,
Csillag utca 1-3.

Céges adatok
Adószám: 25522648-2-03
Cg: 03-09-129528

Copyright © 2024. SYN-TIG Hegesztéstechnika Kft. - Minden jog fenntartva! | Adatvédelmi tájékoztató