Panasonic DTPS offline programozás oktatás

A Panasonic DTPS G2 & G3 offline programozó és szimulációs szoftvert kifejezetten a Panasonic ipari robotok offline programozására és 3D szimulációs feladatok készítésére fejlesztették ki. A DTPS G2 & G3 szoftver segítségével készített programok könnyedén áttölthetőek a robotvezérlőbe. A robotok offline programozásával a robotot nem kell a termelésből kivenni, a programozás az irodában is kényelmesen elvégezhető, melynek köszönhetően jelentős időmegtakarítás érhető el. Az offline programozás során lehetőség van hozzáférhetőségi analízis készítésére ütközés ellenőrzéssel együtt, "touch szenzor" - 3D tapintásos varrat helymeghatározás programozására, valamint ciklusidő számításra, rendszerparaméterek ellenőrzésére és esetleges módosítására...stb. 

Panasonic hegesztőrobot offline programozás

 

Offline szimulációs példa

 

Alapfokú offline programozás oktatás
A kurzus célja, hogy a résztvevők megismerkedjenek a DTPS offline programozó és szimulációs rendszerrel, valamint a szoftvercsomag általános bemutatását is tartalmazza. A résztvevők megtanulják programozni a robotot lépésről-lépésre számítógépen, megtanulják hogyan ellenőrizhetik a programot, hogyan küldhetik el azt a robotnak, illetve hogyan lehet különböző programokat behívni a robotról és hogyan lehet azokat ellenőrizni. 
A képzés időtartama: 3 nap.

Cégünk, a SYN-TIG Hegesztéstechnika Kft, a Panasonic Industry Europe GmbH (PIE), magyarországi meghatalmazott hegesztés technikai partnere, kifejezetten Panasonic ipari hegesztőrobotok értékesítésével, telepítésével, üzembe helyezésével, karbantartásával és esetleges szervizelésével foglalkozik.


SYN-TIG Kft.
H-6000 Kecskemét,
Csillag utca 1-3.
Központi telefon: +36-76/777-355 Értékesítés/szerviz: +36-30/859-5991 Szaktanácsadás: +36-30/958-9566
TELEPHELY/SZÁLLÍTÁSI CÍM

H-6000 Kecskemét,
Csillag utca 1-3.

Céges adatok
Adószám: 25522648-2-03
Cg: 03-09-129528

Copyright © 2024. SYN-TIG Hegesztéstechnika Kft. - Minden jog fenntartva! | Adatvédelmi tájékoztató