Panasonic hegesztési adatkezelő szoftver

Mi is az a Panasonic Weld Data Management szoftver?

A Panasonic hegesztési adatkezelő szoftver TAWERS rendszerbe történő integrálása, lehetővé teszi a hegesztési folyamatok teljes körű ellenőrzését, naplózását, valamint rögzítését. Hegesztési adatok ellenőrzésére akár 50 "varrat monitor" lehet beállítani, melyekben figyelmeztető és hibaüzeneteket lehet meghatározni. A Panasonic hegesztési adatkezelő szoftver, tehát egy olyan eszköz, amely magában fogalja a hegesztési adatok rögzítését "Weld data recording" és naplózását "Welding Data Log".

Panasonic hegesztési adatkezelő szoftver

A hegesztési adatkezelő szoftver 3 fő funkcióval rendelkezik:

1. Weld Monitor (Hegesztési adat monitorozás)

A beállított határértékeken belüli megfelelőség figyelemmel követése, és megfelelő jelzések küldése a határértékek túllépése esetén. A hagyományos rendszerrel szemben akár 50 különféle „hegesztési paraméter” is beállítható két különböző jelzés kimenettel (hiba/riasztás).

Panasonic-welding-data-monitor

2. Weld Data Recording (Hegesztési adat rögzítés)

A hegesztés milli- vagy mikroszekundumai szerinti hegesztési paraméterek rögzítése. A rögzített adatok megfelelő szoftver (pl. EXCEL) segítségével kiexportálhatók és ellenőrizhetők. Azután láthatóvá válnak a korábbi áramerősség/feszültség beállítások. Rendkívül hasznos eszköz a hegesztési paraméterek ellenőrzésére, felülvizsgálatára. A rögzített adatok a robottanító eszköz kezelőfelületén grafikusan is ábrázolhatóak.

3. Welding Data Log (Hegesztési adatok logolása)

A beállított és tényleges hegesztési paraméterek átlagértékekként történő rögzítése minden egyes hegesztési szakaszra (varratra) vonatkozóan, a hegesztési programmal szinkronizálva.

 

 

 

Bővebb információkért, kérjük forduljanak hozzánk bizalommal!


Kapcsolódó anyagok

Cégünk, a SYN-TIG Hegesztéstechnika Kft, a Panasonic Industry Europe GmbH (PIE), magyarországi meghatalmazott hegesztés technikai partnere, kifejezetten Panasonic ipari hegesztőrobotok értékesítésével, telepítésével, üzembe helyezésével, karbantartásával és esetleges szervizelésével foglalkozik.


SYN-TIG Kft.
H-6000 Kecskemét,
Csillag utca 1-3.
Központi telefon: +36-76/777-355 Értékesítés/szerviz: +36-30/859-5991 Szaktanácsadás: +36-30/958-9566
TELEPHELY/SZÁLLÍTÁSI CÍM

H-6000 Kecskemét,
Csillag utca 1-3.

Céges adatok
Adószám: 25522648-2-03
Cg: 03-09-129528

Copyright © 2024. SYN-TIG Hegesztéstechnika Kft. - Minden jog fenntartva! | Adatvédelmi tájékoztató