Hegesztési navigációs szoftver

A Panasonic WG3 tanítóboksz funkciói közt található hegesztési navigációs szoftvernek köszönhetően az optimális hegesztési paraméterek könnyedén beállíthatóak.

A Panasonic a „Weld Navigation”-nel a legújabb funkcióját mutatja be a meglévő TAWERS robotrendszerek részeként, egyszerűbb és gyorsabb hegesztést lehetővé téve. Ez a funkció egy autó navigációs rendszeréhez hasonlítható. Egy sor képernyőn megjelenő információs adat felhasználásával segíti a felhasználót a paraméterek kiválasztásában, biztosítva, hogy a kívánt hegesztési cél megvalósuljon. Hogy megtalálja az alkalmazáshoz a legjobb hegesztési paramétereket, a felhasználónak csak a varrattípust és az anyagvastagságot kell kiválasztania. A többi paraméter automatikusan kiszámításra kerül a beállított szinergia görbe és a hegesztési sebesség alapján. Ez új lehetőségeket teremt, a kevésbé tapasztalt, kevesebb hegesztési ismerettel rendelkező programozók is tökéletes hegesztési eredményeket érhetnek el rövid időn belül. Ez a hegesztési szakemberek számára a szokásos karbantartó munkálatok csökkentését jelenti, így jártasságukat és szakértelmüket a termék optimalizálásra összpontosíthatják.

„Használata olyan könnyed és gyors, akár egy GPS navigáció!”

Három különböző varratalak megadása lehetséges:

Sarokvarrat

 

Tompavarrat

 

Átlapolás

 

Paraméterezés

 

A TAWERS-WG3 ívhegesztő robotok integrált, inverteres, pulzus áramforrásai tökéletesen alkalmazhatóak MAG, MIG és TIG hegesztési feladatokhoz. Optimális hegesztési folyamatok valósíthatóak meg az inverteres áramforrás és a robotvezérlő egység integrálásával, így biztosítva a rendszer teljes együttműködését, ellenőrzését.

A TAWERS technológia új, kiegészítő funkciója, a hegesztési navigációs szoftver úgy irányítja a felhasználót, mint egy navigációs rendszer az autóban. Az alapadatok megadása után a navigátor meghatározza a szükséges hegesztési paramétereket. Ennek köszönhetően sokkal gyorsabb, és egyszerűbb programozás érhető el.

Adatok, melyeket meg kell adni:

  • Varratalak és anyagvastagság
  • Hegesztési paraméterek egyszerű bevitele: 

1. A hegesztendő munkadarabok vastagságának T1+T2, valamint a varrat típusának megadása.

2. Ez minden! A Navigátor kiszámítja a javasolt hegesztési paramétereket.

Ezt a funkciót régebbi Panasonic robotok sem tudták. Ez csak az integrált TAWERS hegesztőrobottal végezhető el.Kapcsolódó anyagok

Cégünk, a SYN-TIG Hegesztéstechnika Kft, a Panasonic Industry Europe GmbH (PIE), magyarországi meghatalmazott hegesztés technikai partnere, kifejezetten Panasonic ipari hegesztőrobotok értékesítésével, telepítésével, üzembe helyezésével, karbantartásával és esetleges szervizelésével foglalkozik.


SYN-TIG Kft.
H-6000 Kecskemét,
Csillag utca 1-3.
Központi telefon: +36-76/777-355 Értékesítés/szerviz: +36-30/859-5991 Szaktanácsadás: +36-30/958-9566
TELEPHELY/SZÁLLÍTÁSI CÍM

H-6000 Kecskemét,
Csillag utca 1-3.

Céges adatok
Adószám: 25522648-2-03
Cg: 03-09-129528

Copyright © 2024. SYN-TIG Hegesztéstechnika Kft. - Minden jog fenntartva! | Adatvédelmi tájékoztató