Panasonic lézerhegesztő robot - LAPRISS

Cégünk, a Panasonic által gyártott lézer hegesztő robot rendszereket forgalmazza a zökkenőmentes integráció elérése érdekében. A rendszer tartalmazza a Panasonic által fejlesztett és gyártott robot manipulátor, robotvezérlő egységet és a hegesztő szoftvert.

A Panasonic a "Mindent egy kézből" koncepció szerint, teljeskörű rendszermegoldást kínál az új fejlesztésű lézer hegesztőrobottal: LAPRISS

A LAPRISS (Laser Processing Robot Integrated System Solution) Panasonic szervo vezérlés technológiát használ a lézer fej vezérléséhez a különböző hegesztési minták és sugárfunkciók generálásához. Ez a technológia előny teszi a fejet rendkívül kompakttá és könnyű súlyúvá, mindössze 4kg. Az alacsony súly előnye, hogy a lézer hegesztő fej könnyedén használható a nagysebességű, kompakt Panasonic TM sorozatú hegesztőrobotok esetében. Az eredmény egy teljesen komplett rendszer, egyedülálló integrációval így biztosítva zökkenőmentes integrációt a folyamat és az automatizálás között.  Ennek az egyedülálló megoldásnak köszönhetően, a LAPRISS rendszerrel könnyedén ki lehet váltani a korábbi, nagy helyigényű hegesztőrendszereket, nagy sebesség, mérhetetlen rugalmasság, és drasztikusan kisebb helyigény mellet.

Panasonic lézerhegesztő robot

Panasonic lézerhegesztő robot Panasonic lézerhegesztő robot

 

Robot lézerhegesztés - Lézer hegesztési navigációs szoftver segítségével

A hegesztési paraméterek könnyed beállítása a Panasonic tanítóboksz használatával

Panasonic lézer hegesztőrobot

Lézer hegesztés alkalmazásával az ívhegesztés kiváltható.

- Rövidebb ciklusidők

- Átégés megelőzése, és hegesztési rés kezelés

- Koncentrált hő bevitel

- Alacsony méretváltozás, torzulás

Panasonic hegesztőrobot

Cégünk, a SYN-TIG Hegesztéstechnika Kft, a Panasonic Industry Europe GmbH (PIE), magyarországi meghatalmazott hegesztés technikai partnere, kifejezetten Panasonic ipari hegesztőrobotok értékesítésével, telepítésével, üzembe helyezésével, karbantartásával és esetleges szervizelésével foglalkozik.


SYN-TIG Kft.
H-6000 Kecskemét,
Csillag utca 1-3.
Központi telefon: +36-76/777-355 Értékesítés/szerviz: +36-30/859-5991 Szaktanácsadás: +36-30/958-9566
TELEPHELY/SZÁLLÍTÁSI CÍM

H-6000 Kecskemét,
Csillag utca 1-3.

Céges adatok
Adószám: 25522648-2-03
Cg: 03-09-129528

Copyright © 2024. SYN-TIG Hegesztéstechnika Kft. - Minden jog fenntartva! | Adatvédelmi tájékoztató