Panasonic AVI hegesztőrobot rendszer

A TAWERS-WG hegesztő robotok integrált, inverteres, pulzus áramforrásai kiválóan alkalmasak MAG, MIG és TIG hegesztési applikációkhoz. Optimális hegesztési folyamatok megvalósítása lehetséges az integrált inverteres hegesztő áramforrás, valamint a robotvezérlő egység használatával, így biztosítva a rendszer teljes együttműködését, valamint a közös ellenőrzési rendszert. Ez biztosítja, hogy a TAWERS a fúziós technológia előnyei révén magába foglalja a MIG, MAG és DC TIG hegesztési eljárást. Köszönhetően a TAWERS fúziós technológiának, a rendszer könnyen módosítható a különböző hegesztési eljárások használatára. Amire egyedül szükségünk van az a MIG/TIG csomag, amely tartalmazza a hegesztőpisztolyt és a WG- MIG/TIG szoftvert.
.
A TAWERS TIG rendszer előnyei:
➢ Egyetlen áramforrás MIG/MAG és TIG hegesztéshez
➢ A huzalon lévő hőhatás nagy sebességű hegesztést tesz lehetővé, akár 0.8 m/min
➢ Jó munkadarab megközelíthetőség, a pisztolyfej kompakt kialakításának köszönhetően
➢ „Auto extension” automatikus távolság szabályzás (AVC) - Opció

A már jól ismert TAWERS MAG/MIG előnyök mellett, a TAWERS TIG technológiának is megvannak a maga előnyei.

Robottal történő AVI hegesztés bonyolultságát adott esetben a készülék megtervezése jelentheti. A hideghuzal adagolás miatt, ugyanis nagyobb helyigény lehet szükséges a hegesztés közelében. Mivel ez nem olyan, mint a MAG/MIG hegesztés, a hegesztő huzal, valamint a wolframelektróda el van különítve egymástól. Ez az elkülönítés hozzájárul az AVI hegesztés legnagyobb előnyéhez, a fröcskölés mentes hegesztéshez. Másrészről viszont, ez az elkülönítés, nagyobb munkakábel fejrész kialakítást eredményez, mely hatással van a hegesztő készülék kialakítására a nagyobb helyigény miatt.

A Panasonic TAWERS rendszerhez tervezett AVI munkakábel rendkívül kompakt és hideg huzal eljárással történő hegesztésre alkalmas. A kompakt kialakítás lehetővé teszi a szűkebb helyeken történő hegesztést is. 

Panasonic AWI hegesztőrobot

 


Kapcsolódó anyagok

Cégünk, a SYN-TIG Hegesztéstechnika Kft, a Panasonic Industry Europe GmbH (PIE), magyarországi meghatalmazott hegesztés technikai partnere, kifejezetten Panasonic ipari hegesztőrobotok értékesítésével, telepítésével, üzembe helyezésével, karbantartásával és esetleges szervizelésével foglalkozik.


SYN-TIG Kft.
H-6000 Kecskemét,
Csillag utca 1-3.
Központi telefon: +36 76 777-355 Értékesítés/szerviz: +36 30 859 5991 Szaktanácsadás: +36 30 958 9566
TELEPHELY/SZÁLLÍTÁSI CÍM

H-6000 Kecskemét,
Csillag utca 1-3.

Céges adatok
Adószám: 25522648-2-03
Cg: 03-09-129528

Copyright © 2021. SYN-TIG Hegesztéstechnika Kft. - Minden jog fenntartva! | Adatvédelmi tájékoztató